Kapcsold be az energiát!

Teremts varázslatos hangulatot egy meghitt beszélgetéshez egyetlen gombnyomással.

Varázsolj a nappalidba naplementét, a gyerek szobájába tini-discót, hálószobádba varázslatos keleti hangulatot!

Kapcsold be az energiát!

Meghitt hangulat egyetlen gombnyomással

A PHILIPS Hue okosfénnyel pillanatok alatt változtathatod meg otthonod fényeit hangulatodnak megfelelően.

Nem kell mindig teljes fényerő minden tevékenységhez. A Philips Hue vezeték nélküli világításrendszerrel egyszerűen tudsz hangulatvilágítást varázsolni, akár közvetlenül a vezérlőjével, akár okostelefon vagy tablet segítségével.

Így tudod megteremteni a tökéletes hangulatot, bármely napszakban.

  • Készen állsz egy meghitt vacsorára a pároddal?
  • Pihennél egyet a fárasztó nap után?

A fény energia

Philips Hue segít energiával feltöltődni, hogy jól induljon a napod. A fényeket optimalizálhatod az olvasáshoz, segít koncentrálni és pihenni, kikapcsolódni.

Szabd testre a napi rutint, hogy élvezzhess minden pillanatot.

  • Állítsd be a hangulatod, a hangulatodnak megfelelő fényt.
  • Változtassd meg a hangulatod, ha szomorú vagy a fény felvidít.

Érezd a különbséget. Jobban fogod érezni magad.

Állítsd be a megfelelő hangulatot bármely pillanatban egy sor gyönyörű alkalmazás segítségével. Az energetizáló hideg fényt, a nappali nyugtató meleg fehér fényt, vagy a természetes fehér fényt.

És persze, azt is be lehet állítani, hogy a villanyt fokozatosan kapcsolja ki, így ha lefekszel az ágyba, akkor sem kell azért aggódnod, hogy véletlenül égve hagyod őket egész éjszakára.

Könnyű az alvási rutin és felébredni óvatosan az újrakezdés minden nap. Philips Hue segít neked az ágyból egy szép módon. A fokozatosan növekvő fényintenzitás megadja azt az érzést akkor ébrednek természetesen a napfény - és nem a durva ébredés riasztás csengő.

Készüljön fel a nap hűvös, fényes fehér fény, amely energizálja a testet és a lelket. Ez lesz fokozza az energiaszintet. Tökéletes a pillanat, amikor szüksége van egy Kickstart vagy ha az elemek lemerülnek. Vagy tegye fel a lábát, és pihenjen egy lágy fénye a fehér fény a tökéletes vége egy mozgalmas nap. Nyugtató fehér fény segít a lazításra este, így aludni jobb.

A fény biológiai hatásainak
Philips Hue világít otthon, ahogy akarja. Ez elég nagy is, de ez is kínál a biológiai előnyeit fény. Fény befolyásolja a hangulatot, a viselkedés, az éberség és a rutin. Keresztül a Philips Hue app, akkor meg a fény, amely optimális a pillanatban. Philips Hue segít megváltoztatni egy olyan környezetben, amely ideális az olvasás és koncentráló, hogy olyan környezetet, amely energiával, vagy segít pihenni. Nem túl fényes. Nem túl sötét. Pont jó.