Kapcsold be a fantáziád!

Kapcsolja be a mindennapi világítás be egy rendkívüli élményt. Játssz a színekkel, vagy szinkron fények a zene, TV és játékok magával ragadó hatását. A lehetőségek végtelenek, ha egyszer elkezdi felfedezni. És több száz alkalmazások közül lehet választani, az egyetlen igazi Ön képzelete szab határt.

Kapcsold be a fantáziád!

A design csillárok szépsége

Alakítsa át az otthoni és festék falak világos. Válassza ki kedvencét fényképet, és újra élni a pillanat kifröccsenésekor színű. Ön tudja menteni a kedvenc jelenetek és hívhat bármikor, egyetlen érintéssel. Mi több, akkor ossza jelenetek a Hue közösség vagy mentse jelenetek amit más Hue felhasználók.

A design csillárok szépsége

A buli. Sync fény kedvenc zenéit, és élvezze minden beat a legteljesebb keresztül egy a sok harmadik féltől származó alkalmazások számára kifejlesztett Philips Hue. Kapcsolja minden szobában egy táncparkett és látom, hogy a fény kölcsönhatásba lép a zenét.

A design csillárok szépsége

Bővítse ki televíziós élmény az egész szobában, vagy fokozza a játékélményt magával ragadó fény hatása. Töltse le az egyik harmadik fél által készített alkalmazások és fedezze fel inkább hihetetlen dolog, amit tehetünk a Philips Hue.