Kapcsold be a pillanatot!

Philips Hue tud ébreszteni és segít energiával feltöltődni, hogy jól induljon a napod.

olvasni, koncentrálni, és pihenjen. Szabni a napi rutint, a pillanatok élvezheti. Állítsa be a hangulatot. Változtassuk meg a hangulatot. Érezze a különbséget. Jobban érezni. Állítsa be a megfelelő hangulatot bármely pillanatban egy sor gyönyörű, természetes fehér fényt. Az alkalmazás használatához hogy bármilyen árnyalatú fehér fény, A hideg energetizáló nappali nyugtató meleg fehér fény.

Kapcsold be a pillanatot!

Megkönnyítik az alvási rutin és felébredni óvatosan az újrakezdés minden nap. Philips Hue segít neked az ágyból egy szép módon. A fokozatosan növekvő fényintenzitás megadja azt az érzést akkor ébrednek természetes napfény - nem pedig a durva ébredés riasztás csengő.

Készüljön fel a napot, hűvös, fényes fehér fény, hogy energizálja a testet és az elmét. Ez lesz növeljék az energia szintet. Tökéletes azokat a pillanatokat, amikor szüksége van egy Kickstart vagy Amikor az elemek lemerülőben. Vagy tedd fel a lábad, és pihenjen egy lágy fénye a fehér fény a tökéletes vége egy mozgalmas nap. Relaxáló fehér fény segít lazítson este, így aludni jobb.

A fény biológiai hatásainak Philips Hue világít otthon, ahogy te akarod. Ez elég nagy is, de ez is kínál a biológiai előnyeit fény. Fény befolyásolja a hangulatunkat, viselkedésünket, az éberség és a rutin. A Philips Hue app, akkor meg a fényt, amely optimális a pillanatban. Philips Hue segít megváltoztatni egy olyan környezetben, amely ideális az olvasás és a koncentráló, hogy olyan környezetet, amely felvillanyoz, vagy segít ellazulni. Nem túl fényes. Nem túl sötét. Csak jobb. "